Volg EURO 2012

Via de official UEFA EURO 2012 app kan je all uitslagen van euro 2012 op de voet volgen op je iPhone (ook beschikbaar voor android). Op de site van UEFA kan je ook een leuke tournament map vinden.

Via De redactie app kan de de wedstrijden die worden uitgezonden op Sporza ook live volgen op je iPad.  Deze wedstrijden kan je natuurlijk ook bekijken op je computer via sporza.be. Niet alleen het Sporza logo werd vandaag vernieuwd maar ook het match center werd heel wat overzichtelijker.

  

Via het Tweede scherm van de NOS kan je alles mooi in detail volgen inclusief een soort heat-map van de balcontacten van de verschillende ploegen en ook een schematische voorstelling van waar de bal doel trof.

  

Om dit overzicht te vervolledigen kan je altijd reageren via comments of via twitter

Leave a Reply